2013. augusztus 17., szombat

Könyvajánló #2



Sziasztok!

Még régebben olvastam egy könyvet, ami nagyon megfogott és így úgy gondoltam írok nektek egy ajánlót a
könyvről, hogy minél többen elolvassák. Aki már olvasta, vagy elszeretné olvasni az hagyjon nyomot maga után kommentben. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fülszöveg: 

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani... A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.

Olvasói vélemény:

,,Eszméletlen jó könyv! Az egyik kedvencem lett!!Nagyon tetszett az a sok izgalom kissé kísérteties és hátborzongató események sokasága és, hogy a legszebb részeket főleg a legvégén milyen jól átadja, én teljesen beleéltem magam a könyvbe,és hirtelen el is tűnt az idő. Ajánlom mindenkinek aki bírja az efféle misztikus történeteket, biztos nem fog csalódni!! (:"

Saját vélemény, kis spoiler:

Ezelőtt még sosem olvastam ehhez hasonlót. Daniel és Luce egymásnak teremtettetek, csakhogy Daniel bukott angyal. Tizenhét évente találkozik Luce- szel, akárhol él, akárhova megy, hogy elkerülje a lányt nem sikerül neki, mert mindig találkoznak, de most valami mégis más. Nem olyan, mint eddig. Általában ha Ők ketten közelebb kerülnek egymáshoz, és ha a fiú megcsókolja a lányt, Luce megha, ám most nem ez történik. Luce továbbra is él és virul. De most vajon miért van ez? Miss Sophia szerint talán azért, mert a lány előző életeiben vallásos volt, ám most nem az. Viszont ott van Cam is. Cam, aki a jó oldalon álló bukott angyalok ellenfele, és aki beleszeretett Luce- be, de Luce Danielt választja. Vajon mi más a mostani reinkarnációjában, mint az előzőkben? Miért nem hal meg ha újra a fiú közelébe kerül? És vajon Cam tartani fogja a könyv végén kötött tizennyolc napos fegyverszünetet? Mit akarhatnak az árnyékok? Miért halt meg Trevor és Todd Luce miatt?
Őszintén bevallva nagyon tetszett a könyv és már meg is vásároltam a második kötetét, hogy olvashassam, de az elején nem túl sok minden történik. Luce megérkezik a Sword& Crossba, ami egy magániskola problémás tanulók részére, ám a tanulók nagy része bukott angyal. Itt ismerkedik meg a könyv többi szereplőivel, de főként Arriane- nel, Cammel és Pennel. Első perctől fogva beleszeret Daniel Grigoriba, de a srác bunkó módon bánik vele, hogy megutáltassa magát a lánnyal, hogy ne történjen meg megint a tragédia. A közepe felé kezdenek csak beindul az események Todd halálával, addig nem sok dolog történik a könyvben, de ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, aki egy kis izgalomra vágyik!

10/ 8


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése