2013. augusztus 21., szerda

Filmajánló

Buongiorno!

Ma egy filmajánlóval készültem, remélem minden kedves lánykának az ízlése lesz ;)
Hogy miért pont ez? Talán mert ma találtam rá, és úgy éreztem meg kell osztanom veletek ezt a csodát! Miért remélem, hogy tetszeni fog a lányoknak? Hát nézzétek meg és kiderül !

Magic Mike:

Mike (Channing Tatum) vállalkozó. A több téren is tehetséges és rendkívül sármos férfi azzal tölti a napjait, hogy az Amerikai Álmot hajszolja, a lehető legtöbb módon: tetőkkel és autókkal dolgozik, vagy bútorokat tervez tampai otthonában. Éjszakánként pedig varázslatos ember lesz. Egy csak férfiakat felvonultató revü műsor fő attrakciójaként Magic Mike évek óta vetkőzik a Club Xquisite színpadán, ahol eredeti stílusban előadott, lehengerlő mozdulatokkal kápráztatja el a közönséget. Minél jobban elcsavarja a nők fejét, azok annál több pénzt hagynak a klubban, és Dallas (Matthew McConaughey), a szórakozóhely tulajdonosa ennek csak örülni tud. Miután fantáziát lát egy általa csak Kölyöknek becézett srácban (Alex Pettyfer), Mike a szárnyai alá veszi a 19 éves fiút, és bevezeti a tánc, a bulik, a csajozás és a laza pénzszerzés világába. Nem kell hozzá sok idő, és a klub legújabb alkalmazottja saját rajongókra tesz szert, így a nyár sok-sok szórakozást ígér.


Főszereplők:

» Denise Vasi
» James Martin Kelly
» Alex Pettyfer
» Olivia Munn
» Channing Tatum
» Matthew McConaughey


Kategóriák:
 Dráma, Vígjátek, Romantika

Nézői vélemény:
"másra számítottam bevallom őszintén.. de ha belegondolunk hogy ez egy félig meddig valós történet, hiszen Channing Tatum életéről szól és az ő személyes tapasztalatai alapján íródott a film akkor már nem is olyan rossz hiszen őt is egy lány mentette ki ebből az életből a fiuk észbontóan szexisek! csajok lehet csorganti a nyálatokat! ebbe a klubba énis szívesen benéznék "

"Végre egy film a Lányoknak is !!!!! Hmmmm... tetszett nagyon! Nem is a film tartalma volt a lényeg az egy megszokott, egyszerű, egyszeri megnézhető filmnek mondanám... , de a pasik benne többször nézhetővé tették a filmet!!!"

Saját vélemény:


Vagy egy milliószor elmentem emellett a film mellett. Nem fogott meg a címe, elvégre Magic Mike?! Ma láttam meg az előzetest a neten és meg kellett mondanom azonnal megfogott (ITT megnézhető) elvégre ki ne ugrana rá a vetkőző Channing Tatum-ra? És akkor már ne is beszéljünk Alex Pettyfer-ről aki külön kedvencem! A 23. percben jutottam el addig, hogy nem tudom tovább nézni, mert szívrohamom lesz, még a pattogatott kukorica is kiesett a számból amikor a fiúk elkezdtem vetkőzni! Természetesen nem csak a félmeztelen pasik jöttek be nagyon, hanem a tánc, elképesztő mozgású srácok az biztos. 
Volt benne: Romantika, elképesztő pasik, humor, dráma... 
Olyan film amit minden lánynak kötelező megnézni! Még azoknak is akiknek van barátja elvégre csajok hűséget fogadtunk nem vakságot!! ;)
10/10
Megnézhető ITT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése